Vi söker en Growth Marketer till Stockholm

Vi vill bli bättre. Hela tiden och överallt. Därför söker vi dig som kan göra oss bättre – och förhoppningsvis kan vi göra dig bättre också. På Glory Days jobbar hungriga människor som alla delar passionen för välgjord kommunikation. Vi är fantastiska på att skapa innehåll, och just nu växlar vi upp vårt growth-team som ser till att innehållet hamnar rätt, gör nytta och skapar insikter och förändring.

Om tjänsten

I den här rollen förväntas du både arbeta operativt i våra befintliga kunduppdrag samt vara med och planera för framtida uppdrag. Du rör dig fritt mellan idé, taktik och teknik och är den bärande länken där emellan.

Vi söker dig som

 • Har minst 2 års operativ kunskap inom paid social, SEM, SEO, CRO. Kanske har du inte arbetat inom alla dessa områden, kanske är du extra nischad inom något område, men vi tror att du har övergripande koll på alla dessa områden för att rollen ska passa dig.
 • Är van att analysera data, i såväl annonsplattformar som i Google Analytics, SEMrush och andra externa verktyg.
 • Har en kreativ approach till hur man kan använda datadrivna insikter för att förbättra innehållet vi skapar eller hur vi distribuerar det, samt sätta upp hypoteser och föreslå a/b-tester.
 • Har vana att sätta upp pixlar och mätning i Google Tag Manager. Kodkunskap är meriterande.
 • Är van att ta fram rapporter och presentera data och insikter på ett lättbegripligt sätt. Uppsättning av rapporter i Google Data Studio samt användning av datainsamlingsverktyg som Supermetrics eller Funnel är meriterande.
 • Har örat mot marken och koll på det senaste inom digital marknadsföring, såväl kreativt som taktiskt och tekniskt.
 • Är självgående och utmanar både kollegor och kunder kring nya sätt att driva tillväxt.

Glory Days är en samlingsplats för folk som tycker om att kavla upp ärmarna, prova nya saker och uträtta saker tillsammans. Alla roller innebär att man då och då går utanför sina primära arbetsuppgifter.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Stockholm. Vår ambition är att ha någon som kan börja så snart som möjligt. 

Om dig
Vi tror att du har relevant utbildning inom digital marknadsföring. Du har arbetat med ovan arbetsuppgifter i ett par år, gärna på byrå eller som konsult, men även kundsidan är meriterande. Du har god insikt i vad content marketing är.

Som personer ser vi gärna att du

 • Är en positiv glädjespridare
 • Är ordningsam och strukturerad
 • Är pedagogisk och kan utbilda och motivera kollegor
 • Kan kommunicera med alla typer av människor
 • Har ett intresse och sinne för vår och våra kunders affärer

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Stockholm.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv Growth Marketer i ämnesraden. Vi går igenom ansökningar löpande och målet är att anställa omgående. För frågor är du välkommen att maila moa@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. Vi är en contentbyrå med 28 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.