Vi söker en Account Director till Stockholm

Du kanske kallar dig för Account Director, strategisk projektledare eller kundansvarig i din nuvarande roll. Eller något helt annat. Till vårt kontor i Stockholm söker vi i alla fall någon som kan skapa starka relationer och driva projekt.

Om tjänsten
Som Account Director är du första kontaktperson för ett flertal av våra kunder. Du är deras trygga punkt som ansvarar för att de är nöjda, att projekten rullar enligt budget och tidsplan och att affären utvecklas. Samtidigt har du en avgörande roll i hur arbetet utförs internt och att arbetsgruppen levererar som den ska.

I rollen ansvarar du för:

  • Ett antal kunder och dess projekt (inkl. budget).
  • Kundnöjdhet och customer retention.
  • Att kvaliteten på leverans är hög och att projektgruppen vet vad som förväntas av dem.
  • Hur arbetsgruppens utformning ser ut.
  • Att upprätta offerter, projektbudget och tidsplan och säkerställa att de efterlevs.
  • Den långsiktiga planeringen för kunden.
  • Att avslutat projekt följs upp och summeras både internt och mot kund.
  • Att driva projektet framåt, föreslå nya aktiviteter samt utveckla affären och kundrelationen.
  • Viss nykundsförsäljning

Du kommer även driva och vara involverad i pitcharbete. Det kan handla om både kreativa och strategiska uppdrag. Har du erfarenhet av offentlig upphandling är det ett plus.

Glory Days är en samlingsplats för folk som tycker om att kavla upp ärmarna, att prova nya saker och uträtta saker tillsammans. Alla roller innebär att man då och då går utanför sin roll.

Om dig
Vi tror att du har några års erfarenhet av projektledning, allra helst på någon form av kommunikationsbyrå. Ett plus är om du även har relevant utbildning. Du vill vara med och skapa bra kommunikation och content marketing och du har en bra känsla för hur det görs. Din erfarenhet sträcker sig mellan både tryckta och digitala kanaler, men tonvikt på det senare – gärna med ett öra mot marken gällande the next big thing.

Du växlar mellan olika projekt och kunder på ett vant sätt och trivs i variationen det innebär. För dig är det både roligt och utmanande att ha kunder av olika karaktär och storlek. Du är positiv och bidrar till god stämning både gentemot kunder och kollegor. Du har lätt för människor och är van vid att jobba med olika typer av personligheter. Du är noggrann, ansvarstagande och målmedveten. Dina kollegor och kunder ser dig som den trygga punkten i projekten.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Stockholm.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv Account Director i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 31 augusti men vänta inte med att söka, vi intervjuar löpande. För frågor är du välkommen att maila vår VD på oscar@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. Vi är en contentbyrå med c:a 30 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.